Hirdetés

Paragon

Címkék: Paragon, űrhajós játék, hatalmas világegyetem, hiperhajtómű, Elite

A játékban sokféle űrhajót találunk, mindenféle célra. A világegyetem hatalmas, rengeteg küldetésben harcban és nagy üzletekben lehet részünk.

Ezt is Neked ajánljuk


A Paragon építős űr szimulációs játék, ami egy alternatív jövőben játszódik, az ihletett a nyolcvanas évek sci-fi-jei adták. Harcolhatunk, kereskedhetünk, felfedező utakat tehetünk a hatalmas galaxisban, ahol milliónyi csillag és bolygó található. Pénzt kell gyűjteni, amiből újabb hajókat vásárolhatunk, míg ki nem építünk egy saját flottát.

A Paragon játék jellemzői:
Egy hatalmas univerzumban találjuk magunkat, aminek a mérete ezer fényéveket ölel magába. A galaxisban több milliónyi csillagot és bolygót számlálhatunk. A naprendszerek között hiperugrással tudunk közlekedni, ezáltal az utazási idő rövid, és nincsenek nagy távolságok. Teljesen valósághűen megalkotott Csillagközi civilizáció. A lakott helyek között kiépíthetünk a teherhajóinkkal kereskedelmi útvonalakat. Az űrben mindenféle fura szerzettel találkozhatunk, csillagközi kapitányokkal, űrvándorokkal. Ebben az elképzelt világban a hidegháború nem ért véget, így, ha sikerül függetlennek maradni a játékban akkor nagy üzletekre számíthatunk.
A háborús zónákban nem ritkák az emberrablások sem. A fegyverek fejlesztésével foglalkozó tudósokra különösen szeretnek vadászni, az egymással szemben álló hatalmi tömbök.
A játék nagyon intuitív játékélményt biztosít, mert a középpontban a játékos található. Magas a szabadságérzés, és a játék kimenetelére hatást gyakorolnak a döntéseink.

PC-s rendszerkövetelmények
Minimum:

Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: ntel ® Core ™ 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom ™ X3 8750 processzor vagy jobb
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Shader Model 3.0 grafikus kártya 256 MB RAM és Intel HD 4000 integrált
DirectX: Version 9.0c
Merevlemez: 2 GB szabad hely

Linuxos rendszerkövetelmények
Minimum:

Operációs rendszer: Ubuntu Linux 12.04 LTS, vagy azzal egyenértékű Debian alapú operációs rendszer
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Shader Model 3.0 grafikus kártya 256 MB RAM és Intel HD 4000 integrált
Merevlemez: 2 GB szabad hely

Összességében, a játékban sokféle űrhajót találunk, mindenféle célra. A hiperhajtóműnek köszönhetően az utazások nem tartanak sokáig. A világegyetem hatalmas, rengeteg küldetésben harcban és nagy üzletekben lehet részünk. Nevezhetjük egy Elite-klónnak is, ami nem baj, mert annak idején az is egy igen jó játék volt.

A Paragon játék STEAM oldalon megtalálható és megvásárolható.

Hirdetés
Olvasd a Magazint, ahol játékleírásokat és a játékokhoz kapcsolódó érdekességeket találsz.
Paragon
Paragon
Paragon
Paragon
Paragon

Kapcsolódó cikkek:

Battlestar Galactica