Hirdetés

Apache: Air Assault

Címkék: Apache Air Assault, helikopter szimulátor, harci helikopterek, AH-64D Apache Longbow, UH-60 Black Hawk

Olyan hírhedt helikoptereket tudunk vezetni, mint a AH-1 helikopter, UH-60 Black Hawk, Mi-35 Hind, Mi-26 Halo, A-10 Thunderbolt II, MQ-9 Reaper...

Ezt is Neked ajánljuk


Ebben a helikopter szimulátorban, olyan hírhedt helikoptereket tudunk vezetni, mint a AH-1 helikopter, UH-60 Black Hawk, Mi-35 Hind, Mi-26 Halo, A-10 Thunderbolt II, MQ-9 Reaper, MQ-8B Fire Scout, és a legendás AH-64D Apache Longbow. Hatalmas gépágyúk, páncéltörők, rakéták, infra és termo víziós éjjellátó készülékek, lézeres megjelölő, automatikus célfelismerés, ezek a kellékei egy bevetésnek.
Apache: Air Assault
A játékban a cél, hogy a küldetéseknek megfelelő helikopterrel, mint az Egyesült Államok hadseregének pilótája, a terroristák elleni harcban vegyünk részt. Ez történhet úgy is, hogy önállóan vesszük fel a küzdelmet, de előfordulhat, hogy a földi csapatok támogatójaként harcolunk.
Kettő nehézségi szinten küzdhetünk a harci helikopterünkkel. A training módban a harci egységünk minden parancsunknak kezesbárányként fog engedelmeskedni. Ez a játékmód inkább a bemelegítést szolgálja, vagy azoknak hasznos, akik nem a gép vezetését szeretnék élvezni, hanem inkább a csatákban szeretnének elmerülni. Azok számára, akik kiszeretnék próbálni, hogy milyen nehézségeket rejt egy harci helikopter vezetése, azoknak a rendelkezésükre áll, a realistic gomb. Amikor megnyomjuk ezt az opciót, onnantól kezdve, a helikopter már nem minden esetben csinálja azt, amit szeretnénk. A valóságnak megfelelően lesz érzékeny, így már esélyes egy lezuhanás is. Ez a mód már megkívánja a folyamatos koncentrációt és odafigyelést, ellenkező esetben teljesen esélytelenek leszünk az ellenféllel szemben.
Az Apache: Air Assault játékban tizenhat igazán izgalmas küldetésben vehetünk részt. A legtöbb esetben támadó stratégiát alkalmazhatunk, de van közöttük olyan is, amikor fedezni kell a szárazföldi egységeket, vagy éppen a radarszint alatti lopakodás a feladatunk.
Apache: Air Assault
Az Apache: Air Assault felkínálja azt a lehetőséget is, hogy co-op módban játszunk, ebben az esetben ketten láthatják el a feladatokat a helikoptere. Az egyik játékos a pilóta szerepében, a másik pedig a lőfegyvereket kezeli. A Versus módban pedig, egyszerre nyolcan harcolhatunk egymás ellen.
Az Apache: Air Assault játék az igazán helikopter fanatikusoknak készült. A látvány nem a legerősebb, az effektek tekintetében. Viszont a helyszínek kidolgozása remekül sikerült. Valós műhold képek alapján készítették el a programozók. A küldetések egy kicsit egyhangúak, de aki élvezi a helikopterezést, annak egészen biztosan felejthetetlen ez a játék, és biztosan ott található a polcán.

Hirdetés
Olvasd a Magazint, ahol játékleírásokat és a játékokhoz kapcsolódó érdekességeket találsz.
Apache: Air Assault
Apache: Air Assault
Apache: Air Assault
Apache: Air Assault
Apache: Air Assault

Kapcsolódó cikkek:

Battlestar Galactica